Banner 980x90

Ādažos izrādīs Latvijas Jaunatnes teātra iestudēto izrādi "Mazais princis"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Piektdien Ādažu Kultūras centrā viesosies Latvijas Jaunatnes teātris ar muzikālo izrādi "Mazais princis", informēja producents Juris Millers.

Iestudējumu "Mazais princis" veidojis režisors Jānis Mūrnieks, bet lomās būs redzami Kārlis Tols vai Rihards Lepers, Jānis Jarāns, Madars Zvagulis, Marta Grase-Ančevska, Dace Šteinerte un Latvijas Jaunatnes teātra jauno aktieru studijas audzēkņi.

Iestudējuma "Mazais princis" mūzikas autors ir Juris Kulakovs. Krāšņus un spilgtus kostīmus izrādei ir veidojusi māksliniece Elita Patmalniece, bet vērienīgas dekorācijas - scenogrāfs Kristaps Skulte. Iestudējuma vokālā pedagoģe ir Madara Celma, horeogrāfe - Liene Stepena, bet gaismu mākslinieks - Rūdolfs Kugrēns, dramatizējuma autors - Matīss Gricmanis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)